Gestul făcut de Will Smith pentru că l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar. Reacția actorului vine după patru luni de la incident

După patru luni, actorul Will Smith a postat un mesaj pe Instagram în care afirmă că „regretă profund” că l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar.

Smith a postat vineri un videoclip pe contul său de Instagram, care începe cu cuvintele de pe ecran: „A trecut un minut”.

„În ultimele luni m-am gândit mult…”, se arată în declaraţie. „Au fost o mulţime de întrebări corecte la care am vrut să îmi iau ceva timp să răspund”.

Smith poate fi auzit apoi oftând, el apare pe ecran şi se adresează camerei şi explică de ce nu şi-a cerut scuze lui Rock în timpul discursului său de acceptare la Oscar, după câştigarea pentru cel mai bun actor pentru rolul din „Regele Richard”.

„Totul este neclar. L-am contactat pe Chris şi mesajul care a venit este că nu este pregătit să vorbească şi, atunci când va fi mă va contacta. Aşa că îţi spun, Chris, îmi cer scuze faţă de tine. Comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti”, spune Smith.

De asemenea, Smith îşi cere scuze mamei, familiei şi fratelui său, Tony Rock, care a jucat în sitcomul „All of Us” din 2007, care a fost creat de Smith şi soţia sa Jada Pinkett Smith.

„Am avut o relaţie grozavă”, spune Smith. „Tony Rock a fost omul meu şi asta este probabil ireparabil.”

În videoclipul său, Smith răspunde şi la întrebarea dacă soţia lui, după ce şi-a dat ochii peste cap la gluma lui Rock, i-a cerut sau nu să facă ceva în acel moment spunând că nu a făcut-o.

De asemenea, el îşi cere scuze ei, copiilor lor şi colegilor săi nominalizaţi la premiile Oscar în postare.

Smith spune că „şi-a petrecut ultimele trei luni reluând şi înţelegând nuanţele şi complexităţile a ceea ce s-a întâmplat în acel moment”.

„vă pot spune tuturor că nu există nicio parte din mine care să creadă că a fost modul corect de a mă comporta în acel moment”, spune el. „Nu există nicio parte din mine care să creadă că aceasta este modalitatea optimă de a gestiona un sentiment de lipsă de respect sau de insulte”.

Smith adaugă că îl doare să ştie că nu a fost la înălţimea imaginii pe care oamenii o aveau despre el.

„Dezamăgirea oamenilor este trauma mea cea mai mare”, spune el.” Urăsc când îi dezamăgesc pe oameni, aşa că mă doare.”

Smith transmite un mesaj susţinătorilor săi, spunând că s-a angajat „să aducă lumină, iubire şi bucurie în lume”.

Academia l-a sancţionat pe Smith interzicându-i să participe la Oscar în următorii 10 ani.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI