Shakira ajunge în faţa instanţei

Shakira respinge acordul prin care ar fi putut să evite judecata pentru fraudarea Fiscului şi se va prezenta în faţa instanţei.

Cântăreaţa columbiană a respins acordul oferit de Procuratura din Barcelona pentru a evita să fie judecată pentru fraudarea fiscului cu 14,5 milioane de euro şi a decis să meargă în faţa instanţei pentru fraudă fiscală, deoarece este „pe deplin încrezătoare” în nevinovăţia sa, anunţă EFE.

Potrivit agenţiei de comunicare a artistei, echipa ei de avocaţi a purtat discuţii cu Parchetul din Barcelona pentru a ajunge la un acord care să reducă pedeapsa la care ar putea fi condamnată pentru patru infracţiuni împotriva fiscului, însă miercuri a decis să respingă ultima ofertă a procuraturii.

Conform EFE, Shakira va fi judecată pentru că ar fi fraudat fiscul spaniol cu 14,5 milioane de euro, simulând că nu locuieşte în Spania şi disimulându-şi veniturile într-o reţea complexă.

Shakira a plătit deja 14,5 milioane de euro pe care fiscul îi pretindea, plus alte 3 milioane ca dobândă, pentru o presupusă fraudă comisă între anii 2012 şi 2014, dar tot trebuie să se prezinte la proces.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI