Vești bune pentru fanii serialului „Bridgerton”! Începe producţia sezonului 3

Netflix şi Shondaland au anunţat miercuri că „Bridgerton” începe producția sezonului 3, alături de noi membri ai distribuţiei: Daniel Francis, Sam Phillips şi James Phoon.

Acest sezon se va concentra pe povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) şi Colin Bridgerton (Luke Newton).

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a renunţat în sfârşit la îndelunga ei simpatie pentru Colin Bridgerton (Luke Newton).

Totuşi, ea a decis că este timpul să-şi caute un soţ, de preferinţă unul care să-i ofere suficientă independenţă pentru a-şi continua viaţa dublă ca Lady Whistledown, departe de mama şi surorile ei.

Însă, lipsită de încredere, încercările ei de a se îndrăgosti eşuează spectaculos. Între timp, Colin s-a întors din călătoriile sale de vară cu o nouă înfăţişare şi cu un aer foarte dichisit. Acesta este însă descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna aşa cum a fost, îl ignoră.

Distribuţia îi include pe: Daniel Francis („Stay Close”) care îl interpretează pe Marcus Anderson – o prezenţă carismatică care luminează orice cameră în care intră, atrăgând atenţia anumitor doamne puternice din societate, dar şi furia altora, Sam Phillips („The Crown”) care îl interpretează pe Lord Debling – un lord genial cu interese neobişnuite. Însă, având avere şi un titlu nobiliar care să-i susţină excentricităţile, el nu va duce lipsă de interes din partea domnişoarelor în acest sezon, şi James Phoon (Wreck) care îl interpretează pe Harry Dankworth – chiar dacă are anumite lipsuri când vine vorba de spirit şi inteligenţă, Dankworth compensează cu o înfăţişare atractivă.

 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI