Un bărbat și-a agresat sexual nepoatele de 9 şi 11 ani. Unchiul copilelor a fost reținut

Un bărbat de 37 de ani din comuna Blăjani, judeţul Buzău, a fost reţinut, marţi dimineaţă, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi agresat sexual două minore de 9 şi 11 ani. Victimele sunt fiicele celor două surori ale bărbatului.

IPJ Buzău anunţă, marţi, că poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Mărăcineni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au dispus reţinerea unui bărbat de 37 de ani bănuit că ar fi agresat sexual două minore în vârstă de 9, respectiv 11 ani.  

Poliţiştii au fost sesizaţi, luni seară, de către tatăl uneia dintre fete. Acesta a reclamat că bărbatul de 37 de ani le-ar fi condus pe cele doua minore la domiciliul său, sub pretextul oferirii de bunuri, unde ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra acestora.  

Surse judiciare au precizat că cele două fete sunt verişoare, mamele lor fiind surori. De asemenea, agresorul este unchiul celor două fete.  

De asemenea, ancheta urmează a stabili dacă a fost vorba şi despre viol sau nu. 

În cauză au fost sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, care au preluat minorele pentru activităţi din competenţă.  

Bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.  

 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI