„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după şapte săptămâni de la lansare, generând venituri de 300.593 de lei.

În noul film „Spider-Man”, personajul principal Peter Parker se confruntă cu cel mai brutal inamic de până acum – trecutul. Intriga este ţesută pe mai multe planuri, iar Spider-Man se întâlneşte cu personajele negative din francizele anterioare. Este vorba despre Doctor Octopus, jucat de Alfred Molina, de Electro (Jamie Foxx) şi de Green Goblin (Willem Dafoe). În anterioara continuare „Spider-Man”, identitatea reală a lui Parker a fost dezvăluită în ultimele momente ale filmului. Acum, viaţa lui este marcată de haos.

Filmul de aventuri „Clifford: Marele câine roşu” a urcat patru locuri, până pe doi, după cinci săptămâni de la premieră, fiind urmărit de 8.688 de spectatori şi generând venituri de 165.955 de lei. 

Lungmetrajul horror „Scream” a coborât două locuri, până pe trei, după al treilea weekend de la lansare, având încasări de 151.775 de lei. 

Filmul românesc de aventuri „Tabăra”, proiect al grupului 5Gang, a coborât trei locuri, până pe patru, în al cincilea weekend de la premieră, după ce a fost urmărit de 7.050 de spectatori. Filmul a avut încasări de 148.143 de lei. 

Animaţia „Encanto” s-a menţinut pe locul cinci, în al zecelea weekend de la lansare, având încasări de 135.328 de lei. 

Filmul de acţiune „The King’s Man: Începutul”, regizat de Matthew Vaughn, a urcat un loc, până pe şase, în al şaselea weekend de la lansare. Producţia a acumulat 102.642 de lei. 

Thrillerul de spionaj „355/ The 355”, regizat de Simon Kinberg, cu Jessica Chastain, Diane Kruger, Lupita Nyong’o, Penelope Cruz şi Fan Bingbing în distribuţie, a coborât un loc, până pe şapte, fiind urmărit de 3.746 de spectatori în al patrulea weekend de la premieră, cu încasări de 91.578 de lei. 

Filmul SF „Matrix Renaşterea” a rămas pe opt, în al şaselea weekend de la lansare, după ce a avut încasări de 60.225 de lei. 

Topul românesc este completat de „Dune” şi „Nu e vreme de murit”. 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI